2010. augusztus 22., vasárnap

Való Világ és X-faktor egyszerre

 Az RTL ismét elővett egy ászt a pakliból. Bejelentették, hogy már augusztusban indul az X-faktor. Ezzel mindenkit megleptek, de a konkurencia gyorsan ráreagált a dologra. Előrukkoltak a tv2-sök azzal, hogy a megasztár 21-én egy héttel korábban elindul. A műsorújságokba sem került más be, mert azokat már leadták.

De az RTL-es banda sem lacafacázott ám. Pár nappal később előrántottak még egy ászt a pakliból, kijelentették, hogy az X-faktor mellett egy másik nagy költségvetésű műsort is elindítanak, a korábban már jól ismert műsort az a valóvilág negyedik szériáját terítik ki az asztalra az X-faktor mellet. Erre vajon mit lép az ellen? Előrántatnának izibe egy bigbrother csapatot? :S

A valóvilág korábbi szériájából olyanok kerültek ki, mint a drogügyleteiről elhíresült Segal (állítólag Stohl Andrással is volt közös ügylete), vagy Majka a repergyerek aki kiütötte a ringben Dopmant.

Állítólag az RTL-esek már az utolsó széria óta építik az új villát , de vajon ki fogja vezetni a műsort? Így hozzák vissza az ittas balesetektől hírhet kábítószer függő Stohl Andrást vagy ezt a munkát is Sebestyén Balázs kapja meg?

Jah és van még egy rejtet lap a csatornánál, idén indul ugyan is a Delhusa Gjon párt keres vetélkedő is! Az RTL-től tanulni lehet a "hogyan csináljunk sz*rból nézettséget" módszert :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése